Sommarlov och lata dagar i solen är underbart, men snart är det dags att återgå till vardagen. För att få en riktigt bra start på höstterminen vill vi rekommendera att ni gör en rolig aktivitet tillsammans, både lärare och elever! Vi har många att välja på där alla kan vara med och ha kul. En del av er känner varandra sedan tidigare, andra träffar helt nya ansikten. En aktivitet ger er den perfekta starten – ni lär känna varandra, blir motiverade, engagerade och sammansvetsade inför det nya läsåret!

Femkampen är en riktig klassiker som vi har tagit till helt nya höjder i Mästarna, som ni även känner igen från TV-rutan. Nu har ni chansen att prova själva! Indelade i lag ska ni lösa roliga utmaningar och alla får chansen att skina. Teamkänsla och samhörighet på hög nivå utlovas! En annan rolig aktivitet som ger riktigt bra lagkänsla är Spökuppdraget. Perfekt för alla som någonsin drömt om att lösa mysterier! Följ med på ett fantastiskt äventyr genom stans gamla gränder. Om ni vågar vill säga..?

Oavsett vilken aktivitet ni väljer så garanterar vi en fantastiskt rolig och givande dag. Ni kommer med all säkerhet att få en bättre sammanhållning i gruppen och en fantastisk start på det nya läsåret. Varmt välkomna med er förfrågan!

MÄSTARNA

Ta er an utmaningarna i de olika grenarna. Här krävs samarbete på hög nivå! Alla i laget får chansen att skina. Mod, kreativitet, strategi och fokus – låt alla era sinnen sättas på prov i denna roliga aktivitet!

SPÖKUPPDRAGET

Det spökar i stans gamla kvarter! En kista med skelett har blivit stulen och det är ert uppdrag att återfinna den igen. Hitta ledtrådar, lös uppdrag och bli det första laget att hitta kistan! Vågar ni..?