Ni har sett formatet i TV-rutan. Nu är det dags för er att sättas på prov i Activity´s Mästarna. Här prövas alla sinnen, tillsammans ska ni uppdelade i lag lösa uppgifter och utmaningar som kräver fokus på högsta nivå. Glöm den klassiska femkampen, i Mästarna har vi med stor inspiration och nytänk tagit fram grenar som kräver både mod, strategi, fokus, kvickhet och mycket mer! Variationen i grenarna gör att alla lagmedlemmars färdigheter värdesätts och bidrar till teamkänsla och samhörighet.

Förutom att alla får chansen att skina i de olika grenarna, så ligger förstås grunden för all framgång – i ett gott samarbete! Vi anpassar upplägget efter era förutsättningar, så som var ni vill hålla till och hur många ni är. Vi har många olika typer av utmaningar. Det går alldeles utmärkt att ni kommer i era vardagskläder, för att ta er an utmaningarna. Vill ni hellre dra på er gympaskorna och få en riktig utmaning, så ordnar vi naturligtvis det också.

Har ni det som krävs för att bli Mästarna på skolan eller i klassen? Det är frågan vi ställer och svaret vi tar reda på i denna uppskattade aktivitet.

I Mästarna får eleverna, förutom en väldigt rolig stund tillsammans, dessutom förbättra sina kunskaper inom följande ämnen:

  • Social träning
  • Idrott & Hälsa
  • Matematik