• SVERIGES BÄSTA GRUPPAKTIVITETER FÖR SKOLUNGDOMAR!

    Vi utvecklar våra aktiviteter för att de ska passa för alla typer av grupper – och uppskattas av alla i gruppen. Jodå, det är fullt möjligt!

  • VÅREN KOMMER SNART!

    Boka något av våra uppskattade Stadsuppdrag till er skolklass, Här sätts många sinnen och kunskaper på prov då vi vävt samman social träning, historia, fysik och mycket annat till en rafflande grupputmaning!

Roliga aktiviteter för skolungdomar i åldrarna 13-19 år!

Activity har genom sin stora erfarenhet av gruppaktiviteter för små som stora grupper utvecklat aktiviteter anpassade för skolungdomar & andra ungomdsgrupper. Genom att väva in skolämnen i våra aktiviteter på ett roligt men samtidigt lärorikt sätt så gör vi den klassiska “guidade turen” i gamla stan till något helt annat och framförallt roligt för ungdomarna. Detta bidrar till en större engagemangsnivå från ungdomarna själva och ett mer minnesvärt besök i storstaden för klassen i sig. Oavsett vad tillfället för er grupp är så vågar vi garantera er en härlig stund med många skratt, spännande tävlingar och lärorika upplevelser som ni kommer att minnas och prata om en lång tid framöver.

Vi har en stor erfarenhet av att arrangera roliga och nytänkande aktiviteter. Alla koncept är framtagna av vårt team och aktiviteterna arrangeras med vår egen personal. Det gör att ni kan känna er helt säkra på att ni bokar en prisvärd aktivitet där vi går i god för kvaliteten – från början till slut. Samtliga aktiviteter är noggrant testade för att fungera bra i ungdomsgrupper där åldersspannet ligger mellan 13-19 år.

Vi finns alltid till hands för dig om du har frågor eller funderingar kring aktiviteter, upplägg, paketpriser och så vidare. Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa en oförglömlig upplevelse till just er speciella dag!

Aktiviteter i fokus

Här presenterar vi tre av de aktiviteter som är i säsong och mest populära just nu

Referenser

Så här upplevde några av våra tidigare kunder sin aktivitet

Blogg

Instagram