Att arrangera det perfekta arrangemanget för en hel skolklass som ska besöka storstaden är ett tidskrävande pussel. Eleverna ska ha en givande och lärorik dag, samtidigt som det ska vara kul! Trygghet är också en viktig faktor, alla våra aktiviteter arrangeras därför så att eleverna alltid tillhör en “grupp” och därmed känner den trygghet och samhörighet som grupper har. Vi samarbetar med många av stadens bästa och mest prisvärda krogar så att vi kan ordna en härlig lunch eller middag för gruppen utan krångel.

Vi tyckte att det saknades något på marknaden när det kom till aktiviteter för skolungdomar på högstadium och gymnasienivå. Med så många klasser som varje år går den klassiska “stadsvandringen” i gamla stan eller går på gidade turer genom city så ansåg vi att det måste gå att få dessa event att bli roligare och mer motiverande för eleverna.

Därför har vi skapat “Activity Skola”. Med vår breda och mångåriga erfarenhet av att arrangera teamaktiviteter har vi nu tagit det ett steg längre och anpassat ett urval av aktiviteterna för att passa skolungdomar. Samtidigt som ungomarna har en rolig stund i storstaden så ingår också lärodom i olika grundämnen i varje aktivitet som erbjuds.

Varmt välkommen med förfrågan för er ungdomsgrupp!