Vi vågar kalla Jet set go för Sveriges roligaste stadskamp! Här har vi tagit den klassiska femkampen, anpassat och moderniserat den, för att passa in i nutidens stadsmiljö. Kryddat det hela med spännande och roliga stadsuppdrag som utförs mellan stationerna i en fartfylld tävling mellan ungdomarna.

Deltagarna delas upp i lag med 5-10 deltagare i varje lag. Lagen briefas av våra instruktörer och utrustas med ryggsäckar innehållandes deras gamepad och annan utrustning som kan komma till hands under aktiviteten.

Här ska de tävlande besöka ett antal bemannade stationer med väntande aktiviteter runtom i centrala stan. Varje station sätter olika sinnen på sin spets, men framförallt så är samarbetet mellan gruppens deltagare A och O. Mellan stationerna samlas ytterligare poäng genom att olika utmaningar och spex utförs tillsammans i lagen. Allt dokumenteras via lagets gamepad som också erbjuder extrauppdrag, poängställning och en rafflande chatt där samtliga lag och eventledare kan hålla kommunikationen under hela arrangemanget.

Jet set go är en helfestlig och teambyggande aktivitet med extra allt, för den större gruppen. Vi avslutar med en prisutdelning där medaljer självklart ingår.

Stadsuppdraget är en gruppaktivitet där ni med olika hjälpmedel ska utföra en modern tävlingsform i stadsmiljö. Många spännande och roliga uppdrag står på schemat. Det hela leds och organiseras av våra professionella eventledare som ser till att engagemanget är på topp och aktiviteten flyter på från start till mål.

Som hjälpmedel och huvudverktyg i samtliga Stadsuppdrag har varje lag sin “gamepad”, en helt egen applikation framtagen av Activity som leder teamen genom uppdraget samtidigt som man här kan hålla kommunikation, be om hjälp, se sin poängstatus osv…

Syftet med aktiviteten är att skapa teamkänsla, motivera och stimulera klassen/gruppen. Här ges möjligheten att kliva ut ur ordinarie vardagsroller en stund för att tillsammans tävla under mycket roliga former. Oavsett vilket av våra uppdrag ni väljer får ni här chansen att komma varandra närmare, stärka ert samarbete och garanterat ha många roliga minnen att prata om efteråt.

I Jet Set GO får eleverna, förutom en väldigt rolig stund tillsammans, dessutom förbättra sina kunskaper inom följande ämnen:

  • Idrott & Hälsa
  • Datorkunskap
  • Geografi
  • Social träning