Hur långt är du och dina vänner villiga att gå för att vinna? Vi utlovar en galet rolig aktivitet med massor av skratt. Här är det bara ni som sätter gränserna! Daredevil är den perfekta aktiviteten för möhippan, svensexan eller det glada kompisgänget som vill göra något roligt och annorlunda tillsammans.

Aktiviteten inleds med en introduktion där ni får all information ni behöver och peppas igång av våra eventledare. Gruppen delas upp i lag som tilldelas Ipads med vår egenutvecklade app, som varje lag använder under aktiviteten. När tävlingen sätts igång och tiden startar så dyker löpande en massa olika roliga uppdrag upp i appen, många fler än ni kommer hinna utföra. Sedan gäller det sedan att under viss tid utföra så många som möjligt av alla de uppdrag ni har att välja mellan. Uppdrag finns att välja i av olika kategorier och svårighetsnivåer – vilka ger olika mycket poäng. Vissa av uppdragen kräver att ni tar er till särskilda platser – och kanske ett steg utanför er ’comfort zone’. Kanske inte helt lätt till en början – men det gör bara känslan av ett genomfört uppdrag desto bättre!

När tiden är ute återsamlas vi och utser det våghalsigaste laget. Något som naturligtvis belönas med såväl applåder, ära och medaljer.

Exempel på några av alla de uppdrag ni kan ställas inför:

  • Fotografera laget i baksätet av en polisbil
  • Mängder av allmänbildande snabbfrågor & kluriga problem
  • Spela in en musikvideo – ni sjunger!

Daredevil är en gruppaktivitet där ni ställs inför en mängd olika roliga, kluriga, kreativa uppdrag och utmaningar i stadsmiljö. Det hela leds och organiseras av våra professionella eventledare som ser till att engagemanget är på topp och aktiviteten flyter på från start till mål. Ni får en länk till de bilder och filmer ni tagit under aktiviteten, vanligtvis vardagen efter. Ett väldigt uppskattat minne – ni kanske till och med vågar visa några av dem på bröllopet!?