Hur långt är du och dina vänner villiga att gå för att vinna? Vi utlovar en galet rolig aktivitet med hysteriskt mycket skratt. Här är det bara ni som sätter gränserna! Daredevil är den perfekta aktiviteten för möhippan, svensexan eller det glada kompisgänget som vill göra något roligt och annorlunda tillsammans.

Indelade i lag briefas ni av våra eventledare och utrustas med ryggsäckar innehållande allt ni behöver för att lösa uppdragen och samla så många poäng som möjligt. I Daredevil gäller det sedan att under en viss tid utföra så många som möjligt av alla de uppdrag ni har att välja mellan. Uppdrag finns att välja i olika svårighetsnivåer – vilka ger olika mycket poäng. Vissa av uppdragen kräver att ni tar ett steg utanför er ’comfort zone’. Det kanske inte känns helt lätt till en början – men det gör bara känslan av ett genomfört uppdrag blir desto bättre!

När tiden gått ut återsamlas vi, räknar ihop poängen och utser det våghalsigaste laget. Något som naturligtvis belönas med såväl applåder, ära och medaljer.

Exempel på uppdrag ni kan få utföra:

  • Fotografera laget i baksätet av en polisbil
  • Slutför en annorlunda och klurig shoppinglista
  • Lokalisera och fotografer ert team tillsammans med en känd person

Stadsuppdraget är en gruppaktivitet där ni med olika hjälpmedel ska utföra en modern tävlingsform i stadsmiljö. Många spännande och roliga uppdrag står på schemat. Det hela leds och organiseras av våra professionella eventledare som ser till att engagemanget är på topp och aktiviteten flyter på från start till mål.