Vi var övertygade om att Bumperball skulle bli en stor succé, när vi var först med att ta aktiviteten till Sverige för många år sedan. Intresset har sedan verkligen exploderat och alla vill prova på att springa, tacklas och rulla runt i de mjuka bollarna under en fartfylld Bumperball-turnering.

Det är verkligen en kanonkul aktivitet där alla kan vara med och spela på lika villkor. En liten välter lätt en stor. Fotbollskunskaper och bollsinne är ganska oviktigt. I Bumperball är det bara att ge järnet och ha kul som gäller!

Bumperball passar utmärkt när ni vill vara aktiva och göra något riktigt roligt och annorlunda tillsammans. Aktiviteten är vår allra mest bokade aktivitet för svensexor – men den är nästan lika populär bland möhippor, födelsedagsfirare och ett gäng vänner som vill hitta på något kul. Och det vill man ju göra!

Sommarhalvåret är förstås högsäsong, då härligt väder och gröna planer lockar. Kanske med en liten grill, några öl eller uppfriskande läskeblask vid sidlinjen. Men det går även utmärkt att spela inomhus, i en sporthall, under vinterhalvåret. Vid inomhusspel tillkommer kostnaden för hallhyran utöver priset för aktiviteten. Hallhyran brukar ofta landa på ca 800-1200 kr, beroende på hall och speltid.