Vem vet mest, På spåret, Vem kan slå Filip & Fredrik… ja, listan kan göras lång. Hur många gånger har du inte suttit hemma i soffan och tänkt att ”det där, det kan minsann jag göra bättre”? Nu har ni äntligen chansen att bevisa det i er egen Game Show!

I Game Show tävlar du och dina vänner, uppdelade i lag, i en mängd moderna, roliga och spännande utmaningar. Det krävs alltifrån klurighet, allmänbildning och koncentration till fingerfärdighet och precision för att just ert lag ska kamma hem segern. Allt för att alla deltagare verkligen ska få chansen att bidra – och glänsa! Många utmaningar utför ni tillsammans i lagen. Andra utförs ”på scenen” av en representant från varje lag.

Game Show passar perfekt som en festlig inledning på en middagsbjudning – till exempel ett födelsedagsfirande eller en släktträff. Vi tar gärna Game Show till lokalen där ni kommer hålla till eller så bokar ni ett färdigt middagspaket hos oss. Längre ned på sidan hittar du priser och alternativ.

Exempel på grenar:

Knock Out
En fråga, många svar. Här gäller det att ni kommer överens om det smartaste svaret inom laget. Vad tror ni de andra lagen kan? Svarar ni fel – åker ni ut!

Vem där?
I ett stressande tempo får ni ledtrådar i form av bilder, text och musik under stämningsfulla filmklipp. Vem är den kända personen vi söker?

Spikjävel
Här kan poängställningen ändras snabbt. Med strategi och träffsäkerhet gäller det att slå ner de andra lagens spikar – medan er spik fortfarande står upp.